top of page

En İyi Tasarım Uygulamaları

1. Canva:

Canva; sosyal medya gönderileri, videolar, kartlar, el ilanları ve fotoğraf kolajları gibi birçok tasarım oluşturabileceğiniz aynı zamanda fotoğraf ve video düzenleyebileceğiniz ücretsiz bir uygulamadır.

Sunduğu binlerce özelleştirilebilir şablon;

Instagram gönderisi, hikayesi, Youtube kapağı gibi sosyal medya içerikleri, kitap veya dergi kapağı, afiş, el ilanı, davetiye, takvim gibi baskılar, özgeçmiş, zihin haritası, çeşitli beyaz tahta ve sunum içerikleriyle iş veya okul için kullanabileceğiniz şablolar hatta web tasarımı veya logo tasarımı gibi pek çok farklı konuda tasarım hazırlamanızı sağlar.



Stok kütüphanesi;

2 milyon+ telifsiz görsele, binlerce filigransız stok videoya, 25 bini aşkın lisanslı ses ve müzik parçasına, 500'ü aşkın yazı tipine ulaşmanızı sağlar.

Akıllı modeller:

Telefon, bilgisayar, afiş ve daha fazlası için yüksek çözünürlüklü modeller sunar. Böylece Tasarımınızı ürünlere yerleştirerek görüntülemenizi sağlar.

Eş zamanlı iş birliği sayesinde:

Ekip proje ve sunumlarını her zaman, her yerde düzenleyebilir, tasarıma telefonda başlayıp masaüstünde sorunsuzca bitirebilirsiniz.


2. Adobe Express: Graphic Design

Adobe Express, mobilde veya web'de hızlı ve kolay bir şekilde dikkat çekici sosyal medya içerikleri, el ilanları, logolar, posterler, etiketler, davetiyeler, kartvizitler, logolar ve çok daha fazlasını oluşturmanıza olanak tanır.

Kullanımı kolay araçlarla;

arka planları kaldırmak, görüntü dosyalarını yeniden boyutlandırmak, kırpmak, GIF'e dönüştürmek, metin efektleri uygulamak oldukça hızlıdır.

Photoshop kalitesinde bir görünüm için binlerce efekt, filtre, doku ve kaplama aynı zamanda telifsiz Adobe Stock koleksiyonu ve Adobe Fonts'a erişim imkanı sağlar.



3. Concepts: Sketch, Note, Draw

Concepts; düşünmek, planlamak ve yaratmak için esnek bir uygulamadır. Fikirlerinizi sonsuz tuval üzerine not alabilir, storyboard'lar, ürün eskizleri ve tasarım planları çizebilir ve arkadaşlarınızla, müşterilerinizle ya da diğer uygulamalarla paylaşabilirsiniz.



Concepts:

  • Eğime ve hıza yanıt veren gerçekçi kalemler ve fırçalar,

  • Farklı birçok kağıt türü ve özel ızgara içeren sonsuz bir tuval,

  • Favori araçlarınız ve hazır ayarlarınızla özelleştirebileceğiniz bir araç tekerleği,

  • otomatik sıralama ve ayarlanabilir opaklığa sahip sonsuz katmanlama sistemi,

  • HSL, RGB ve COPIC renk tekerlekleri,

  • temiz ve doğru eskizler için şekil kılavuzları, ve ölçüm araçları ile tasarım yaparken ihtiyaç duyacağınız her özelliği sunar.



4. VistaCreate

VistaCreate dilediğiniz her yerden ve her zaman rahatlıkla kullanabileceğiniz benzersiz bir fotoğraf, video düzenleyici ve tasarım uygulamasıdır.

Uygulama ile;

Tek tıkla görsellerden arka planları kaldırabilir,

Sosyal medya için içerikler oluşturabilir,

100.000+ özelleştirilebilir hazır şablonlar ile farklı birçok konseptte tasarım hazırlayabilir,

1M+ kaliteli resim kitaplığına erişerek tasarımlarınızda ücretsiz şekilde kullanabilir,

60.000 animasyonlu öğe ile tasarımlarınıza hareket katabilir

Markanız için logo oluşturabilirsiniz.


5.Desygner

Sosyal medya gönderilerinden ve reklamlardan infografiklere ve kitap kapaklarına kadar, Desygner her türlü amaç için tasarımlar oluşturmanıza düzenlemenize ve özelleştirmenize olanak sağlar.

Başlamanıza yardımcı olacak 1000'lerce benzersiz şablonla dakikalar içinde güzel grafikler yapabilirsiniz!

Desygner ile;

Milyonlarca telifsiz görsel, yazı tipi ve simgeye erişin.

Reklamlardan menülere, el ilanlarından kartvizitlere, bültenlerden albüm kapaklarına kadar her tür amaç için profesyonelce tasarlanmış 1000'lerce şablondan faydalanın.

Kendi şablonlarınızı ve düzenlerinizi oluşturun.

Fotoğraflarınıza metin, grafik ve efektler ekleyin.

Her yerde, telefonunuzda, tabletinizde veya PC'nizde tasarım yapın ve düzenleyin.

Tasarımlarınızı saniyeler içinde arkadaşlarınızla paylaşın.



6.Picsart Color

Picsart Color; yeni başlayanlar ve profesyonellere yönelik, dijital illüstrasyonlar için oldukça işlevsel bir tasarım uygulamasıdır.

Katman sistemi, hayal edebileceğiniz herhangi bir renk kombinasyonu için renk karıstırıcı, karıştırma modları, desen dolguları, doku fırçası ve özelleştirilebilir fırçalar, sunduğu mükemmel özelliklerden birkaçıdır. Böylece sıfırdan bir çizim yapabilir, çektiğiniz selfie veya fotoğrafın üzerine bir şeyler karalayabilirsiniz.

Otomatik kurtarma özelliği sayesinde ise tasarımlarınız asla kaybolmayacaktır. Bir eskizden tamamen profesyonel illüstrasyonlara kadar, Picsart Color ideal bir dijital çizim uygulamasıdır.



7.Flyers, Poster Maker, Design

Flyers grafik tasarım deneyiminiz olmasa dahi etkileyici posterler, broşürler afişler veya el ilanları hazırlayabileceğiniz bir uygulamadır. Aynı zamanda reklam aracıyla beraber ürünleriniz veya hizmetleriniz için bir reklam oluşturabilir, sosyal medya hesabınızda veya web sitenizde kullanabilirsiniz.

Hazır bir şablonu seçerek anında kişiselleştirmeye başlayabilir ve birçok ücretsiz materyal ve özellik ile tasarımlarınızı hayata geçirebilirsiniz.










0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page