top of page

Fotoğraf Netleştirme Nasıl Yapılır?

Fotoğraflarınızı netleştirmek ve görüntü kalitesini arttırmak için kullanabileceğiniz en iyi 4 seçeneği bu yazıda bulabilirsiniz.



1. CANVA

Canva’nın ücretsiz fotoğraf düzenleme aracını kullanarak kolay ve hızlı bir şekilde fotoğraflarınızın kalitesini arttırabilirsiniz.

Netleştirmek istediğiniz fotoğrafı ‘’Tasarım Oluşturun-Fotoğraf Düzenle’’ adımları ile
















veya bir şablon içerisinde düzenleyebilirsiniz.


Fotoğraflarınızı iyileştirirken bulanıklık, keskinlik ve netlik araçlarından yardım alabilirsiniz. Koyu, bulanık veya aşırı doygun fotoğraflarınızı düzelttikten sonra yüksek kalitede indirebilirsiniz.

Canva’yı hem tarayıcınızdan online olarak hem de mobil uygulamasıyla beraber kullanabilirsiniz.



2. REMINI

Remini'nin yapay zeka ile çalışan fotoğraf ve video geliştirme aracı, fotoğraflarınızı anında geliştirme, netleştirme ve bulanıklığı gidermenize yardımcı olur.


Remini de hem mobil uygulamasıyla hem de tarayıcıdan kullanılabilir. Netleştirmek istediğiniz fotoğrafınızı yükleyerek gerisini Remini’ye bırakmanız yeterli.


3. LETSENHANCE

Görüntü çözünürlüğünü artırmak için otomatik yapay zeka düzenleyicisi olan Letsenhance kaliteden ödün vermeden ve tek tıkla bu işlemi yapmanızı sağlar.

Kullanmak için hesap oluşturmanız gerekir ve yalnızca tarayıcıda kullanılabilir. letsenhance.io


4. ZYRO

Zyro AI Fotoğraf Çözünürlüğü Artırma aracı düşük çözünürlüklü fotoğraflarınızı iyileştirebileceğiniz bir başka seçenektir. Yapay zekâ ile çalışan fotoğraf geliştirici birkaç tıkla fotoğraflarınızın çözünürlüğün arttırmanızı sağlar ve bunu kaliteden ödün vermeden yapar.

Zyro bir mobil uygulamaya sahip değildir, yalnızca tarayıcı kullanılabilir. Web sitesine girerek istediğiniz fotoğrafı yüklemeniz kullanmak için yeterlidir.

0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page